Whatsapp mij!

Mogelijkheden Stress & Burnout coach

 

In het leven draait alles om een goede balans tussen in- en ontspanning. Een kunst om het te bereiken en houd het dan maar eens vast! Je herkent het vast: denk je alles op orde te hebben. Je voelt je goed en sterk en hebt alles onder controle... Je hebt alle ballen in de lucht en dan verandert er een klein dingetje. BAM ... weg is je balans, alle ballen op de grond. Van 0 tot 100 in 2 seconden. Al die mensen die iets van je willen, ergens iets van vinden en volgens jou ook iets van jou vinden. Vervolgens vind jij daar ook weer iets van en baal je dat je niet voldoet aan de verwachtingen van anderen. Kortom, het is van tijd tot tijd best een klus om alles kloppend te krijgen. Hoe fijn is het om hier met iemand over te praten. Even je hart luchten en een kijkje naar binnen te nemen. Samen kijken we waar het mis ging en wat jij anders kunt doen. 

Een burnout krijg je niet van de een op andere dag. Vaak gaan hier jaren van onbalans aan vooraf. Zorg goed voor jezelf, wees lief voor jezelf.

Je kunt met mij alle kanten op, alles is bespreekbaar!

  • Los gesprek € 75,- 
  • 10 Gesprekken Stress & Burnoutcoach € 700,-  (inclusief 1 keer per week extra contact via Whats-app, als je dit even nodig hebt)

  • 10 Gesprekken online € 600,- (inclusief 1 keer per week extra contact via Whats-app of telefonisch, als je dit even nodig hebt)

Betalen in termijnen is mogelijk. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.